https://timonboth.nl/wp-content/uploads/2019/03/Timon-Both-Fotografie-Yurt-sint-michielsgestel-Gelukkig-Wel-42.jpg

Even onthaasten in een Mongoolse yurt in Noord Brabant

by timonboth

Merije en ik houden van simpel. Simpel is natuurlijk een beetje een raar begrip in een land waar simpel alsnog boven de wereldstandaard staat, maargoed voor Nederlandse begrippen vinden wij het niet erg om met minder genoegen te nemen. Niet omdat we denken dat we het niet waard zijn, maar omdat minder vaak meer geeft. Minder ruis zorgt voor meer creativiteit. Minder spullen zorgt voor meer rust.
Toen wij een aantal nachtjes weg kregen als cadeau van onze goede vrienden Geert & Lucy sprong ik een gaatje in de lucht, want het zou een yurt worden. Merije en ik hebben al eens over gedroomd over dat we daar wel in zouden willen wonen voor een aantal jaar. Maargoed een paar nachten is ook al feest.
We kwamen met veel zin aan op het(soort) boeren erf in Sint Michielsgestel. Een yurt kan je van verre al zien, want dat ding valt best wel op. We werden warm onthaalt door Mladen Verlangen van Gelukkig Wel hij leidde ons rond op het terein. De yurt en de faciliteiten, een prachtige hot tub en sauna, maar ook stelde hij ons voor aan Bonnie en Clyde de loopeenden, meneer van Stoffelen het zwijn en de andere dieren die op het erf rondliepen. Als laatst liet Mladen zijn werkplek zien waar hij bizar vette schilderijen maakt. Er werd super voor ons gezorgd. Ik houd van fikkie stoken, dus werd er hout geregeld. We kregen een mega lekker ontbijt op bed, een vega diner waar menig restaurant een puntje aan kan zuigen en de rust en ruimte om te gaan en te staan waar we wilden. We zijn helemaal onthaast geraakt. Merije en ik hebben heerlijk samen kunnen zijn, heerlijke gesprekken kunnen voeren en vooral niks gedaan:)

timonbothEven onthaasten in een Mongoolse yurt in Noord Brabant