https://timonboth.nl/wp-content/uploads/2017/03/Camera.jpg

Win een Fotoshoot of een Bruiloft Voor de Helft van de Prijs!

by timonboth

Ik ben blij! Aller eerst omdat het zomer, ten tweede omdat ik echt superveel van fotograferen houd en als derde omdat ik de liefde mag aanschouwen en vast leggen! Ik ben zo dankbaar voor alle kansen en mooie mogelijkheden die ik heb mogen ontvangen. Daarom wil ik iets terug doen! Ik wil iets terug geven van wat ik heb gehad. Nu kan ik niet de hele wereld weg geven, maar wat ik heb kan ik weggeven. Ook wil het niet zo maar weggeven. Ik houd niet zo van oppervlakkige marketing en reclame trucjes. Ik houd van diepgang, eerlijkheid en kwetsbaarheid.

Win een Loveshoot of een Bruiloft voor de helft van de prijs.


De fotoshoot/ loveshoot

Waarvoor is deze shoot bedoeld? Verliefde stelletjes, gezinnetjes en denk aan vrienden/ vriendinnen. Ik wil graag één stel blij maken met een fotoshoot (van 1,5 uur en t.w.v. €195,-). Hoe ik een loveshoot zie is eigenlijk als een goede wandeling! Een moment om even lekker in het bos te zijn, op het strand of in de stad! Een moment ontspannen en samen zijn, waarbij we toevallig ook een aantal foto’s maken;) Waarom op deze manier? Omdat ik niet wil dat een fotoshoot alleen om mij draait. Foto’s maken doe je samen. En als we het dan toch samen doen, waarom dan niet even lekker ontspannen.

Na afloop van de loveshoot ontvangen jullie binnen 3 weken een selectie van de gemaakte foto’s digitaal, nabewerkt en in hoge resolutie. Het winnende stel zal de door mij geselecteerde foto’s in een privé online gallery ontvangen, waardoor de foto’s makkelijk kan bekijken en kan laten zien aan jullie familie en vrienden.

De Bruiloft voor de helft van de prijs.

Ik geef graag een bruiloftreportage(fotografie) weg met 50% korting. Dit geldt voor stellen die gaan trouwen in 2018. Over hoeveel uur ik er bij zal zijn en andere zaken zal ik na de actie bespreken met het winnende stel.


Hoe kunnen jullie winnen?

Ik houd van verhalen. Mooie, ontroerende, grappige verhalen. Hebben jullie een goed verhaal? Vertel mij waarom jullie één van deze twee gave fotohoots zouden moeten winnen. Of misschien ken je wel iemand die dit verdiend of kan gebruiken! Ken je een stel dat jij heel graag deze shoots cadeau wilt doen? Vertel mij waarom zij dit kunnen gebruiken.

Dit kunnen jullie doen via Social Media (Facebook of Instagram), door een mailtje te sturen naar info@timonboth.nl, of door te reageren in het contact formulier. De twee personen die in mijn ogen de meest originele, ontroerende, creatieve en/of bijzondere reactie hebben gegeven, winnen één van de twee loveshoots. Vermeld ook in je reactie welke van de twee shoots jullie voorkeur heeft.


Wat zijn de voorwaarden voor het winnen van één van de twee loveshoots?
• Meedoen kan tot en met maandag 24, verlengt tot vrijdag 27 juli 2017 (23.59 uur).
• Ieder stel dat meedoet, maakt kans op één fotoshoot, oftewel: één stel kan niet beide shoots winnen.
• Op zaterdag 29 juli 2017 om 20:00 uur zullen de winnaars bekend worden gemaakt via Instagram live en daarna op timonboth.nl Ook zal ik op Social Media kenbaar maken dat de winnaars bekend zijn. Wij zullen vervolgens contact met hen opnemen.
• Als je meedoet met deze actie en uiteindelijk wint, stem je in met onze Algemene Voorwaarden.
• Indien door de winnaar niet binnen 48 uur reageert op het bericht waarin ik mededeel dat hij of zij gewonnen heeft, zal ik een nieuwe winnaar aanwijzen voor de betreffende shoot.
• Jullie eigen reiskosten voor de loveshoot zijn niet inbegrepen.
• De loveshoot moet vóór einde 2017 plaatsvinden.
• De gewonnen prijs kan niet worden ingewisseld voor contant geld.

Ik ben super benieuwd naar alle mooie motivaties die jullie hebben om één van deze twee gave shoots te winnen!

De actie is op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd of beheerd door Facebook of Instagram.
timonbothWin een Fotoshoot of een Bruiloft Voor de Helft van de Prijs!