https://timonboth.nl/wp-content/uploads/2017/07/PR-blog-63.jpg

Fotoshoots zijn eigenlijk heel stom!

by timonboth


~~ ~

FLAUWE GRAPPEN, LIEVE WOORDJES & INNIGE KNUFFELS

~ ~~

Natuurlijk zijn fotoshoots niet stom, maar het is wel een pakkende titel voor mijn blog én mensen vinden het soms wel een beetje.

Foto’s zijn zó waardevol. Je vangt gebeurtenissen, creëert fysieke herinneringen.
Maar een fotoshoot is eigenlijk best een vreemd concept. Je komt een moment samen en dat wat er dan gebeurt probeer je te vangen.
Voor veel mensen(vooral mannen XD ) is foto’s maken niet echt hun hobby, maar toch willen we wel die toffe beelden:)
 

Hoe ik een fotoshoot zie is eigenlijk als een lekkere wandeling. Waar ik voor een keertje bij ben. Én toevallig heb ik mijn camera mee genomen. Op deze manier ontstaat er een ontspannen sfeer en draait het niet om foto’s maken, maar om het samen zijn van jullie prachtige zielen! Dan is er ruimte voor emotie, kwetsbaarheid, ontspanning en humor. Deze dingen vind ik prachtig om te mogen aanschouwen en te mogen vangen met mijn camera.timonbothFotoshoots zijn eigenlijk heel stom!