From the head to the heart
You take me on a journey
Of letting go
And getting lost in you


Drie jaar geleden kwam ik tot het besef dat ik te veel leefde van uit mijn hoofd. Jaren lang beredeneerde ik alles plat met als gevolg dat mijn hart hierdoor soms erg kil aanvoelde. Ik vond het heerlijk om gesprekken te houden en vurig starte ik vaak een discussie. Discussie en redenatie heeft mij veel gebracht, maar het heeft mij ook vaak verward en er voor gezorgd dat ik anderen en zelfs mij zelf hiermee pijn gedaan heb. Ik kwam meer tot het besef dat er ook nog zoiets is als een hart. De plek waar niet alles logisch lijkt, soms dingen heftig  aan voelen, maar waar liefde, intuïtie en creativiteit van uit kan barsten. Ik ben op reis gegaan en ik ben gaan zoeken naar wat mijn hart raakt!

Van het Hoofd naar het Hart. Een zin die komt uit een lied van de band United Pursuit. Een lied en een tekst die mij afgelopen periode erg inspireerde.

Veel fotografie workshops die aangeboden worden gaan over de techniek van je camera.(het hoofd) Dit is nodig om de basis te leggen van je fotografie. Maar ik denk dat er een diepere laag is waar in we naar op zoek kunnen gaan. Als je gaat fotograferen van uit wie jij bent, in plaats van wat je mooi vind, zal je merken dat je van uit een diepere passie kan gaan fotograferen die werklijk bij jou past.

Ik ontdekte dat kwetsbaarheid en vertrouwen hoogst essentieel zijn in het fotograferen van mensen. Sterker nog ik zou alleen een buitenkantje van een persoon fotograferen en niet de volledige persoon op het moment dat ik mijzelf niet kwetsbaar durf op te stellen en vertrouwen durf te bouwen.

Verder ontdekte ik in de afgelopen jaren dat licht een hele fijne tool is om mensen in hun kracht te zetten en prachtige zielen te kunnen blootleggen. Zonder licht is er geen foto. Maar hoe je licht inzet is op vele manieren te doen.

Volg je hart en gebruik je verstand, niet andersom.

Ga samen met mij en vijf andere deelnemers mee in het avontuur van het fotograferen van mensen en van uit ons hoofd af te dalen naar ons hart. Ik wil je mee nemen in de ontdekkingstocht die ik de afgelopen jaren heb mogen maken in het vangen van verhalen en het maken van prachtige foto’s. Ik wil je (en mij zelf) uitdagen om een stukje dichter bij jezelf te komen om zo nog mooiere beelden te kunnen schieten. Om zo jezelf en anderen blij te kunnen maken met prachtige foto’s.
Ontdek met mij mee en laat je hart raken door mensen en mooi licht.

~ V O O R  W I E ~
De workshop is voor een ieder die graag fotografeert en een stap dieper en serieuzer in fotografie wil duiken. Voor diegene die van nieuwe uitdagingen houdt. Kom dichter bij jezelf in de fotografie om uiteindelijk nóg mooiere foto’s te kunnen maken.

~ W A T  T E  V E R W A C H T E N ~
• Samen leren en inspireren, zelfreflectie, nieuwe uitdagingen
• Oefeningen met verschillende soorten licht en compositie
• Anderhalf uur praktijkmoment met een koppel
• Een voorbeeldmoment met koppel, waarbij ik laat zien hoe ik te werk ga
• Ik vertel en laat zien hoe ik te werk ga
• Welk lenzen en tools ik gebruik
• Er is tijd en ruimte om met elkaar in gesprek te gaan en vragen te stellen

~ B E N O D I G D ~
• Een spiegelreflex of systeemcamera met één of twee lenzen
• Kennis over je eigen apparatuur, het liefst kennis over Manual modus,
maar is niet vereist.

Foto’s van Timon: Roosmarijn de Groot , Sjanine Fotorgrafie,

~ I N F O ~
Beschikbare datum
Zaterdag 28 maart 2020


• Met minimaal vier personen gaat de workshop door
• Plaats voor maximaal zes personen
• 
Tijd: 10:00 tot 16:00
• 
Er zal lunch worden verzorgd
en voor tussendoor zal er genoeg zijn om je maag te vullen

• Locatie: Giessenburg, de locatie is niet goed met openbaar vervoer aan te reizen, maar een ophaal moment op station Boven-Hardinxveld is evt. mogelijk.

~V R O E G B O E K K O R T I N G~
Reserveer nu je plaats voor: €145,- incl. btw.

Vroegboekkorting is geldig t/m  29 februari
Volle prijs: Prijs: €170,- incl. btw.

Hey super dat je wilt joinen in dit avontuur! Vul je gegevens in en ik zal contact met je opnemen!

Een ieder die deelneemt aan de workshop gaat akkoord met de algemene voorwaarden.

timonbothHead to the Heart Workshop