Timon

is het liefst aan het

Bqq'en

37

Liedjes schrijven

53

Fotograferen

76

Chillen met vrienden & familie

88

Avonturen beleven met Merije

100

Thailand, december 2017


Anderen over mij

Het is natuurlijk leuk als ik zelf een heel verhaal schrijf over wie ik ben, maar het misschien nog wel veel leuker als anderen dat doen. Ik heb een aantal van mijn beste vrienden en familie gevraagd om iets te schrijven over mij. Ik ben ontzettend blij met deze mensen, gewoon wie zij zijn! Ze waren vrij om te schrijven wat ze wilden, dus een ieder heeft het op zijn eigen manier gedaan. En dit is wat zij zeggen over mij als vriend, man, schoonzoon.

Eigenlijk ken ik Timon nog maar een paar jaar, en toch voelt het alsof we als kleine jochies op onze skelters samen het dorp onveilig hebben gemaakt. Timon is open, eerlijk en oprecht, waardoor onze gesprekken altijd inhoud hebben en ik het gevoel heb dat ik hem al jaren ken. In mijn ogen is hij daardoor de ideale fotograaf: hij schiet uiteraard smaakvolle plaatjes, maar geeft je bovenal een vertrouwt gevoel waardoor je je op je gemak voelt, wat je direct terugziet in zijn werk. Het is tof om je te kennen, kerel!
David Hakkert – jeugdvriend 😉

Ik zat op mijn witte fiets mijn hart bonkte er uit.
De vlinders fladderden naar hartelust.
Hij zat daar met zijn gitaar. Had een liedje geschreven voor mij.
Een liedje met een’vraag’: ik wil je leren kennen Wil jij dat ook?
We namen rustig de tijd. We werden verliefd.
We leerden elkaar beter kennen. We begonnen van elkaar te houden.
We maakten wandelingen. We plukten bloemen. We maakte giga veel foto’s.
Hij vroeg mijn hand. Ik gaf mijn hart. We trouwden.
Nu mag ik elke dag genieten.

Merije Both – echtgenote

Timon is een veelzijdige creatieveling die zijn talenten wil gebruiken om andere mensen blij te maken. Hij probeert altijd het positieve in de mensen om hem heen te zien. Verrassend is dat Timon op onverwachte momenten laat zien dat hij van iemand houdt, zo maar in eens, out of the blue. Tof! Ook de serieuze aandacht voor de mensen om hem heen maakt Timon tot een mooi mens!

Leo Leeuwestein – trotse schoonvader

Als ik aan Timon denk, dan komt direct het woord avontuur in mij op. Ik ken Timon van jongs af aan en door de jaren heen hebben we veel samen beleefd. Wat eruit springt zijn onze muzikale avonturen. Lekker op pad met onze stem en een gitaar. Ik kijk met plezier terug op die momenten. Of we nu bij één van beiden thuis, ergens in een weiland of midden in een stad waren, maakte niet zoveel uit. Het was altijd lachen en het leverde mooie situaties op.

Het avontuur dat mij het meest is bijgebleven is onze trip naar Parijs en Brussel. Al liftend, met zware rugzakken en een gitaar gingen we vol goede moed op pad om onze eigen vakantie bij elkaar te spelen. De vele liedjes die we samen tot in den treuren hadden gespeeld, sloegen blijkbaar aan, want na 11 dagen spelen, mensen ontmoeten en uit onze comfortzone stappen, hadden wij onze volledige vakantie bij elkaar gespeeld. Topervaring.

Door de jaren heen heb ik Timon leren kennen als een sociaal toegankelijke, humoristische kerel met een creatieve kijk op het leven en de dingen om hem heen. Hij is iemand waarbij je je snel op je gemak voelt. Iemand die oprecht aandacht heeft voor mensen en houdt van diepgang in gesprekken. En bovenal een echte doorzetter die de dingen niet zomaar doet, maar bewust is van zichzelf. Topgozer!
Tim Stronks – beste vriend

Timon is een mooi persoon die geweldige foto’s maakt, foto’s die ons echt diep hebben geraakt. Een fotograaf die voelde als gast op onze trouwdag, door zijn bescheidenheid, gezelligheid en oog voor de kleine waardevolle momenten die er echt toe doen!
Sander & Marianne, getrouwd sepember 2018

adminTimon