https://timonboth.nl/wp-content/uploads/2018/11/Couple-shoot-photography-45.jpg

Workshop In Beeld Met Floor

by timonboth

Om dit mooie seizoen af te sluiten met wat inspiratie meldde ik mij aan bij de workshop Wedding Stories van In Beeld Met Floor. Gerbert & Erika Floor twee mooie zielen die geweldig mooie beelden maken gaven gisteren(13 novermber 2018) de workshop op een te gekke plek midden in de bossen, boerderij achtig, Aangenaam Vergaderen 
Ik leer graag en ben van mening dat ik nooit zal stoppen ontdekkingen te doen. Gisteren was een fijne bevestiging van veel dingen die nog op mijn wishlist staan om op te pakken en ook leerde ik weer een hoop nieuwe dingen, daar kan ik zo enthousiast worden, zeker als het in goed gezelschap is en in een fijne omgeving. Eén beeld kan 1000 woorden spreken, maar een serie foto’s gaat verder dan woorden. Geniet van mijn kant van de workshop Wedding Stories.

timonbothWorkshop In Beeld Met Floor